HomeUncategorizedСлатки маки: Владимир Четкар и Мето Ди Флеш

Слатки маки: Владимир Четкар и Мето Ди Флеш

Нашите гости Владимир Четкар и Мето Ди Флаш имаа предизвик – Кој побрзо ќе даде одговор на прашањето во нашата рубрика Слатки маки.

Кој беше побрз да заѕвони а кој даде точни одговори погледнете во најновата емисија на „Stars“. Крајниот резултат беше 5:1 а вие дознајте кој победи во „Слатки маки“:

Must Read

spot_img