HomeUncategorizedСрџан од Инспирација бенд: Татко ми, ми нудеше пари да ја пораснам...

Срџан од Инспирација бенд: Татко ми, ми нудеше пари да ја пораснам косата

Јас заборавив како изгледам со коса и без брада. Имам една слика во телефонот која ја барам кога ќе ме фати некоја носталгија. Ја гледам, си викам: колку си грд, и ја оставам – вели Срџан Воргиќ од Инспирација бенд на прашањето дали понекогаш му доаѓа да го промени својот изглед.

„Јас имам коса, ама не ја растам, генерално овој изглед повеќе ми се допаѓа. Имиџот не го менувам, иако сум се нашол во ситуации во животот кога татко ми, ми нудеше пари да ја пораснам косата и да ја избрчам брадата. – Не прифати ниту за пари? Не, не. Мене така ми се допаѓа и тоа е тоа. Не е проблемот косата колку што ми се допаѓа овој изглед“ рече Срџан.

Must Read

spot_img