HomeUncategorizedСлатки маки: Андреј ДНК и Срџан од Инспирација бенд

Слатки маки: Андреј ДНК и Срџан од Инспирација бенд

Како се снајдоа Андреј ДНК и Срџан од Инспирација бенд во предизвиците во STARS? Нашата рубрика СЛАТКИ МАКИ, беше доста интересна игра за нашите гости – ИЛИ – ИЛИ прашања им поставуваме и погледнете што ни одгорија:

За секое неодговорено прашање Андреј и Срџан пиеја по една пијачка на екс:

Must Read

spot_img