HomeUncategorizedАндреј ДНК: Сакаме да пееме со публиката, не сме доживуваме како ѕвезди

Андреј ДНК: Сакаме да пееме со публиката, не сме доживуваме како ѕвезди

Ние не се доживуваме како ѕвезди, ние не се доживуваме ништо поразлично од тие луѓе што ни дојдоа на тие концерти, гледаме да сме што поблиски со нив, да имаме интеракција со публиката, да сме дел од таа публика а не да сме над нив. Дури некогаш кога има бина не сакаме да се качиме на бина, туку знаеме да се симнеме долу помеѓу луѓето. И тоа едносноставно, не е нешто што ние го правиме со сила или умислено како некој маркетинг, едноставно сме такви и така сме растени, вели Андреј од ДНК на прашањето зошто не сакаат кога ги нарекуваат македонски ѕвезди.

После 15 години успеавме да го вратиме Врчак на сцена, тоа е нашата последна песна која се вика „Посреќна“ и таа песна морам да ви ја исвирам, рече Андреј ДНК и слушнете ја изведбата во продолжение:

Must Read

spot_img