HomeUncategorizedСлатки маки: Антониа Гиговска и Сања Вучиќ

Слатки маки: Антониа Гиговска и Сања Вучиќ

Како се снајдоа Антониа Гиговска и Сања Вучиќ во предизвиците во STARS? Нашата рубрика СЛАТКИ МАКИ, беше доста интересна игра за нашите две гостинки кои погодуваа вкусови на храна.

Макотрпно, првите дами во нашето студио се обидуваа да објаснат, а резултатот заврши 3:3. Погледнете го видеото за што поточно станува збор:

Must Read

spot_img