HomeUncategorizedСлаткар во STARS: Верувам дека ќе ги мотиварам младите дека можат подобро

Слаткар во STARS: Верувам дека ќе ги мотиварам младите дека можат подобро

STARS ви ја пренесува атмосферата од третиот концерт во еден месец на Марко Маринковиќ – Слаткар. Кратко поразговаравме со добро познатиот македонски изведувач и продуцент, а ги прашавме и Два Бона и Тони Зен колку се радуваат на успехот на Слаткар?

Погледнете и слушнете што ни одговорија:

Must Read

spot_img