HomeUncategorizedИнстаграм прашања за Десингерица

Инстаграм прашања за Десингерица

Спрскиот рапер Драгомир Деспиќ одговараше на вашите инстаграм прашања во студиото на STARS.

Колку пари патики имаш?

„Јас? Немам поим, имам по колети, во гепек. Имам многу и дома. Не би знаел да ти кажам точно. Но имам многу, јас патиките и ги фрлам на настапи, каде стигнам.. “ вели српскиот рапер.

Каде се гледаш за пет години? беше нашето второ инстаграм прашање.

„Каде се гледам за пет години од сега? Па во Скопје“ одговори Десингерица.

Зошто повеќе не соработуваш со Пљугица?

„Затоа што тој беше на една вид, терапија, се излечи и сега си продолжи понатаму, тоа е тоа“ одговори.

Со кој колега планираш да снимиш дует?

„Има повеќе. Со Зеро, Џексон, со вашиот Пајак, има повеќе. Се уште не би сакал да откривам, но би имало и некои наши легендарни имиња. Ќе има многу интересни работи, ќе видите. Ништо нема да биде просечно “ рече раперот.

Сите останати инстаграм прашања кои му ги поставивме на Десингерица слушнете ги во видеото подолу.

Не пропуштајте да ја погледнете целата емисија, бидејќи во вториот дел разговараме со македонскиот пејац Слаткаристика.

Must Read

spot_img