HomeUncategorizedВИДЕО: Сања Вучиќ говореше на македонски јазик

ВИДЕО: Сања Вучиќ говореше на македонски јазик

Балканската ѕвезда Сања Вучиќ екслузивно во „STARS“ проговори на македонски јазик.

Нашата водителка Ивана Јанковска се со цел да нема јазични бариери во емисијата ја праша Вучиќ дали разбира македонски јазик.

Како што рече поранешната пејачка во „Hurricane“, не зборува многу добро но затоа сѐ разбира.

„Знае да зборува македонски“ – рече Антониа Гиговска, а на тоа Сања Вучиќ и одговори:

„Па, по малку, не можам да зборувам македонски многу, но разбирам сѐ “рече таа.

Погледнете за што станува збор во видеото:

Must Read

spot_img