HomeUncategorizedВИДЕО: Браќата Давор и Давид Арџиќ „упаднаа“ во интервјуто на Десингерица: Го учеа...

ВИДЕО: Браќата Давор и Давид Арџиќ „упаднаа“ во интервјуто на Десингерица: Го учеа да игра македонско оро

Браќата Давор и Давид Арџиќ кои се несомнено најпознатите изведувачи кај тинејџерската публика, „упаднаа“ во интервјуто на Десингерица во студиото на STARS, за да го научат српскиот рапер да игра македонско оро.

„Нас не викнаа, ни се јавија, да те научиме македонско оро, бидејќи никој не смее да си замине од Македонија без да знае да игра оро“ му рече еден од браќата, а српскиот рапер веднаш го прифати предизвикот.

Погледнете како изледаше тоа во видеото подолу:

Не дозволувајте другите да ви кажуваат за овaa спектакуларна емисија на STARS.

Must Read

spot_img